Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

El Festival del Circ a l’Espai Gironès

Artistes del Festival del Circ de Girona actuaran gratuïtament dissabte a l’Espai Gironès 

El centre comercial també regala entrades pel Festival amb tiquet de compra mínima 

És el quart any que el Centre Comercial col·labora amb el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona

L’Espai Gironès ha apostat un any més per acostar el circ de gran qualitat als seus visitants. Per aquest motiu el Centre Comercial acollirà el proper dissabte 12 de febrer diverses actuacions d’artistes del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona. Serà un espectacle únic i gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, un esdeveniment d’èxit mundial. Les dues funcions de dissabte es tornaran a dur a terme en aquesta ocasió a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions: una a les 12h i l’altra a les 18h. 

Hi actuaran els artistes Jason Palma (equilibris), els Hermanos Reyes (malabars),  els Hermanos Latino (mà a mà), Familia Palma Díaz (jocs icaris) i el pallasso Peter Campa.

Durant la setmana també s’estan regalant entrades per als espectacles del dijous 17 de febrer a les 20:30h (20 entrades individuals) i del divendres 18 de febrer a les 17:30h (20 entrades més també individuals). Les entrades per assistir a aquests espectacles del Festival es poden aconseguir al Punt d’Informació de l’Espai Gironès, fins dissabte 12 de febrer o fins que s’esgotin, amb un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros.  

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, que enguany arriba a la 10a edició, se celebrarà a Girona del 17 al 22 de febrer. 

És el quart any que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona, un dels més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d’aquest Festival a la cultura gironina. Les actuacions de l’any passat van aplegar centenars d’assistents.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. I la col·laboració amb el Festival Internacional del Circ s’emmarca en aquesta filosofia. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot