Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès sorteja targetes regal de fins a 1.000 euros entre els clients 

L’Espai Gironès sorteja targetes regal de fins a 1.000 euros entre els clients 

El centre comercial inicia una nova campanya fins al 12 de març regalant 2 targetes regal de 1.000 euros i 2 de 500 euros

L’Espai Gironès inicia avui una nova campanya que finalitzarà el 12 de març amb un sorteig de 2 targetes regal de 1.000 euros i 2 targetes regal de 500 euros entre els clients que presentin al Punt d’Informació un màxim de tres tiquets que sumin 50 euros i el producte comprat. Es podrà participar tantes vegades com es vulgui presentant tiquets diferents. 

El dilluns 14 de març es farà el sorteig entre tots els participants a les oficines de gerència, i se’ls convocarà durant aquella setmana perquè vinguin a recollir els seus premis. En total hi haurà 4 guanyadors (2 targetes de 1.000 euros i 2 de 500 euros). Serà imprescindible presentar el tiquet amb el qual es va participar a la promoció per a la recollida del premi. Les targetes seran vàlides fins el 31 de desembre de 2022. “A l’Espai les compres s’expandeixen” és el lema de la nova campanya. 

Espai Gironès

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot