Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès estrega els premis de les targetes regal

L’Espai Gironès premia amb targetes regal de fins a 1.000 euros a 4 clientes

La campanya ha tingut més de 1.200 participacions de 879 persones i ahir es van entregar 2 targetes regal de 1.000 euros i 2 de 500 euros a les guanyadores del sorteig 

L’Espai Gironès ha premiat Mònica Cuminal Jurado, d’Arbúcies amb una targeta regal de 1.000 euros; a Alba Roca Ventura de Sant Gregori amb una targeta regal de 1.000 euros; a Sílvia Martín Rigall, de Girona, amb una targeta regal de 500 euros; i a Mònica Garre Valiente, de Tordera, amb una targeta regal de 500 euros. La campanya, que s’ha dut a terme del 14 de febrer al 12 de març, ha tingut més de 1.200 participacions de 879 persones. Els clients havien de presentar al Punt d’Informació fins a tres tiquets que sumessin un mínim de 50 euros i el producte comprat, i es podia participar tantes vegades com es volgués presentant tiquets diferents. 

Ahir es va fer l’entrega dels premis a les 4 guanyadores del sorteig, en un acte a les oficines de gerència de l’Espai Gironès. Les targetes són vàlides fins al 31 de desembre de 2022 a tots els establiments del centre comercial, inclosos els cinemes i els restaurants així com també a la gasolinera. “A l’Espai les compres s’expandeixen” ha estat el lema de la nova campanya. 

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot