Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Gran èxit del concert del cantant Landry a l’Espai Gironès

Gran èxit del concert del cantant Landry a l’Espai Gironès, en el marc del Festivalot

El concert exclusiu i gratuït a l’Espai Gironès del cantant català Landry, amb la presentació dissabte del últim disc “Atreveix-te”, va tenir molt bona acollida per part del públic, que durant una hora va poder gaudir de les seves cançons. L’artista, d’estil rumber i amb un repertori per a petits i grans, va actuar a l’Espai, en el marc de la col·laboració de l’Espai Gironès des del 2018 amb el Festivalot. 

Aquesta col·laboració s’ha dut a terme cada any, exceptuant el 2020, quan el festival no es va celebrar degut a la pandèmia. Dins del mateix acord, l’Espai Gironès organitzarà una activitat per a nens i nenes de pintura de cares i posarà a disposició dels clients entrades per al Festivalot, per mitjà d’una promoció especial. 

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona. L’objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits. 

Concert Espai Girones

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta actuació forma part d’aquest línia. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot