Diumenge, març 26, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

Salt serà la capital dels Food Trucks els propers 24 i 25 de març

Més de trenta vehicles proposaran la seva oferta gastronòmica

Amb la posada en marxa per al proper 24 i 25 de març de la primera Food Truck Market & CO. a l’Era de Cal Cigarro, el municipi de Salt es convertirà en la capital d’aquesta mena d’oferta gastronòmica. La fira està pensada perquè famílies i consumidors hi passin una bona estona i perquè els professionals del sector puguin conèixer l’oferta de serveis per al seu negoci i formar-se en temes tècnics. A més de l’oferta en menjar i beguda, els visitants podran gaudir d’espectacles musicals i animació per a tota la família.

Més de trenta furgonetes de menjars i una desena d’expositors de serveis professionals per aquesta mena de negocis sobre rodes, seran presents a la fira, que tindrà dos escenaris, per les actuacions musicals i l’oferta d’espectacles familiars.

Per als professionals del sector una desena d’expositors de maquinària d’hoteleria, carrossers i tallers especialitzats en Food Trucks, duran les seves ofertes a la fira de Salt. També hi podran trobar especialistes en branding i packaging, parament i disseny d’interiors. La part lúdica i la comercial es complementaran amb una jornada tècnica per professionals i associacions del sector.

La fira, impulsada per l’àrea de promoció de la ciutat i que es presentarà oficialment la setmana que ve, té un doble objectiu: Per una banda, l’apartat Market, que agrupa les activitats lúdiques i festives a l’entorn del menjar sobre rodes i l’oferta per a programadors. Per l’altra, la fira ofereix una vessant per professionals i empreses, tant de serveis i productes pels propietaris de food trucks. A la fira, les persones interessades en emprendre el seu propi negoci de menjar sobre rodes podran assessorar-se sobre el seu futur negoci.

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot