Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Concert gratuït del cantant Landry a l’Espai Gironès

Concert gratuït del cantant Landry a l’Espai Gironès, en el marc del Festivalot

Aquest dissabte 26 de març a les 18h a la plaça del Foc, presentarà el seu últim disc Atreveix-te, amb cançons d’estil rumber per a tots els públics 

L’Espai Gironès oferirà aquest dissabte 26 de març les 18h, a la plaça del Foc del centre comercial, un concert exclusiu i gratuït del cantant català Landry que presentarà el seu últim disc “Atreveix-te”. L’artista, d’estil rumber i amb un repertori per a petits i grans, compta amb cançons carregades d’humor per a tots els públics.  

Aquesta acció forma part de la col·laboració de l’Espai Gironès des del 2018 amb el Festivalot. Aquesta col·laboració s’ha dut a terme cada any, exceptuant el 2020, quan el festival no es va celebrar degut a la pandèmia. Dins del mateix acord, l’Espai Gironès organitzarà una activitat per a nens i nenes de pintura de cares i posarà a disposició dels clients entrades per al Festivalot, per mitjà d’una promoció especial. 

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona. L’objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits. 

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta actuació forma part d’aquest línia. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot