Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

AVUI Jugadors del Girona FC signaran autògrafs a l’Espai Gironès 

Signatura d’autògrafs de quatre jugadors del Girona FC a l’Espai Gironès 

Avui dimarts, de 18h a 19h, Arnau Martínez, Pol Lozano, Nahuel Bustos i Samuel Sáiz, seran a la botiga estand, instal·lada a la plaça del Foc 

Quatre jugadors del Girona FC: Arnau Martínez, Pol Lozano, Nahuel Bustos i Samuel Sáiz, signaran autògrafs demà a la botiga estand del club instal·lada al centre comercial, concretament a la plaça del Foc. En aquesta botiga, de la mateixa manera que la que hi havia per les festes de Nadal, es vendran els productes relacionats amb el club. 

Aquesta acció s’inclou en el marc de la col·laboració de l’Espai Gironès amb el Girona FC.  L’Espai Gironès i el Girona FC van signar el mes de novembre passat un nou acord amb l’objectiu d’estrènyer llaços i de seguir sumant sinèrgies. És el quart acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que els tres anteriors hagin estat molt ben valorats per les dues parts. 

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot