Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Inauguració del nou edifici de l’escola El Gegant del Rec de Salt

Avui, després de molts anys, Salt ha escrit un nou capítol en la història de l’educació de tot Catalunya. Amb les portes ja obertes i amb la llum del dia il·luminant les seves noves aules, l’escola El Gegant del Rec, ha estat inaugurada amb gran entusiasme i expectació.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha estat acompanyat per Anna Simó i Castelló, consellera d’Educació, i Laia Cañigueral i Olivé, delegada territorial del Govern, per donar la benvinguda oficial a aquest nou espai educatiu. Amb discursos plens d’esperança, subratllant la importància de renovar i adaptar els espais educatius als nous temps i a les necessitats dels estudiants d’avui dia.

diuen que és l’escola més bonica de Tot Catalunya!

Els passadissos, patis i aules del nou edifici ja ressonen amb les veus i somriures dels nens i nenes que, sense dubte, s’aproparan al coneixement i a la cultura en aquest renovat espai. L’escola El Gegant del Rec es presenta no només com un edifici modern i funcional, sinó també com un símbol de futur, innovació, sostenibilitat i compromís amb l’educació.

L’escola El Gegant del Rec ja és una realitat, un gegant que ha arribat per quedar-se i per guiar les futures generacions cap a l’èxit.

Imatges de la Inauguració del nou edifici Gegant del Rec

Latest Posts

spot_img

un xic de tot