Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El president del Parlament participarà diumenge en el Descens Popular del Ter

El president del Parlament participarà diumenge en el Descens Popular del Ter

El descens arriba aquest any a la dissetena edició

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, participarà en XVII Descens popular amb piragua pel Ter – Memorial Francesc Ferrer que es farà el proper 22 de juliol. El descens mantindrà el recorregut habitual dels darrers anys. La sortida estarà situada a la Barca de Bescanó, els participants passaran pel Parc d’Aigües Braves de la Pilastra, creuant els termes municipals de Salt i de Sant Gregori, arribaran, després de completar un recorregut fàcil de 6km, al Parc de les Ribes del Ter a Fontajau (Girona).

Des de l’organització es vol potenciar el caràcter popular i reivindicatiu d’aquesta activitat, ajudant a fer prendre consciència, als participants i a la ciutadania en general, de la necessitat de retornar a la conca del Ter el cabal que es deriva, des de fa molts anys, en detriment del cabal del curs mig i baix del riu Ter. Un dels màxims exponents d’aquesta reivindicació va ser en Francesc Ferrer i Gironès, motiu pel qual, amb l’objectiu de recordar i donar a conèixer la seva tasca en defensa del riu Ter, s’ha incorporat el seu nom a aquesta activitat reivindicativa, lúdica i esportiva.

Com és habitual s’obsequiarà a tots els participants amb una camiseta, hi haurà un dinar a peu de riu, servei d’autocar per recuperar els vehicles estacionats a la sortida i el sorteig de diferents lots de material esportiu.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot