La Cursa de la Policia Local de Salt, aquest any solidària amb l’IDIBGI

Aquest any és la dotzena edició de la cursa que estrena la vessant solidària

El proper divendres dia 1 de Juny es farà la Cursa de la Policia Local de Salt, que aquest any arriba a l’edició que fa dotze, en la que col·laborarà amb el Centre d’investigació Biomèdica IDIBGI a Salt. La inscripció a la cursa serà gratuïta, però a la sortida hi haurà una carpa de l’ IDIBGI, perquè qui ho vulgui pugui fer un donatiu que es destinarà 100% a investigacions.

La cursa es fa tradicionalment el dia de la Diada de la Policia, que aquest any té un gest de solidaritat amb les persones que pateixen malalties que s’investiguen al Centre d’investigació Biomèdica IDIBGI a Salt.

Des de l’IDIBGI s’ha preparat una visita a les instal·lacions d’investigació que té a Salt, perquè els agents puguin conèixer de primera mà la seva feina. L´IDIBGI (2005) té els seus orígens en la Fundació Privada Dr. Josep Trueta (1995), i la seva finalitat és promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica en l’ àmbit de les comarques de Girona. Des de l’ any 2008 té caràcter públic, amb l’ entrada de la Generalitat en els òrgans de govern, i actualment forma part, com a centre adscrit, al programa CERCA.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí