Divendres, març 1, 2024
spot_imgspot_img

La Última

I jornada Liga de Clubs Iberdrola de GAF

Els passats dies 6, 7 i 8 de desembre, s’ha disputat al pavelló municipal de gimnàstica de Salt, la 1ª jornada de la fase regular de la Liga Iberdrola de Clubs de gimnàstica artística femenina.

Liga de Clubs Iberdrola de GAF salt (3)

El Salt Gimnàstic Club, hi era representat amb 2 equips, un a primera divisió i l’altre a segona.

Liga de Clubs Iberdrola de GAF salt (3)

Després de fer els entrenaments oficials el divendres, les primeres a competir van ser les gimnastes de 2ª divisió. Ho van fer dissabte al matí. L’equip, format per la Paula Reina, la Jana Faixò, l’Èlia Ribas, l’Adriana Velázquez, la Mariona Vila, la Nicole de Miguel, la Carla Manzaneda i la Paula Verdú va fer una bona competició i es va classificar en 5è lloc. L’equip té moltes ganes de treballar i millorar de cares a la segona jornada que està prevista pel primer cap de setmana de febrer.

Liga de Clubs Iberdrola de GAF salt (3)

L’equip de 1ª divisió del qual en formaven part la Laia Masferrer, la Berta Álvarez, la Bonnie Godino, la Jana Guardiola, la Gina Bou, la Sara Coll i la Marina González, competien dissabte a la tarda i sortien a defensar el títol que van aconseguir a la lliga 2019. L’equip va competir molt bé amb alguna petita errada i va aconseguir una bona 4ª posició.  Estan totes molt animades per millorar el resultat a la següent fase.

Liga de Clubs Iberdrola de GAF salt (3)

Aprofitant que el Salt Gimnàstic Club era el club amfitrió, es va retre un petit homenatge a la Nora Fernández, gimnasta del club que s’ha retirat recentment i que ha aportat moltíssim tant al club com a l’equip nacional.
Moltes emocions en aquesta primera jornada de la Liga Iberdrola de Clubs de GAF.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot