spot_imgspot_img

La Última

Gimnàstica artística inclusiva

Aquest passat cap de setmana, el pavelló municipal de gimnàstica de Salt, ha acollit la 2ª Fase en Edat Escolar de gimnàstica artística femenina amb la participació de més de 850 gimnastes en les diferents categories.

El Salt Gimnàstic club ha presentat 43 gimnastes distribuïdes en diferents nivells, obtenint bons resultats, amb una 2ª posició per equips de les gimnastes de B3, la Júlia, la Leire i la Bruna, que van veure rectificat, també, el podi de la 1ª fase on van quedar classificades en 1r lloc. A la categoria escolar A3, l’Ànnia va pujar al calaix més alt del podi i per equips, el que formava la pròpia Ànnia, amb la Júlia, l’Elsa i l’Anna, es va classificar també en primer lloc.

La competició d’aquest cap de setmana va destacar per la peculiaritat de ser la primera competició inclusiva de gimnàstica artística que es duia a terme a Catalunya, amb la participació de 3 gimnastes amb la síndrome de Down que van competir en igualtat de condicions amb les seves companyes. Un gran pas cap a la inclusió i normalització de les persones amb discapacitat intel·lectual.