Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Més de 5.000 persones participen en la SAFIS de Salt

Més de 5.000 persones participen a les 50 activitats de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut de Salt

Hi ha participat prop de 5.000 persones, dels quals 3.500 escolars i s’hi ha implicat una trentena d’entitats i sponsors.

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS) a Salt ha finalitzat amb un balanç positiu per part de l’organització amb més de 50 activitats realitzades on hi han participat 5.000 persones. 

Aquesta setmana s’organitza amb la intenció de potenciar l’exercici física a tota la població, des dels més petits fins als més grans. És per aquest motiu que hi ha hagut activitats dirigides a persones adultes i perquè aquestes es donin compte de la importància de l’exercici físic a la seva vida diària.

Per una altra banda, uns 3.500 escolars van participar a les activitats adreçades als centres educatius com van ser el Rodajoc, partits de futbol, colpbol i jocs de pati entre d’altres. 

Prop de 5.000 persones van participar activament a la SAFIS tant a les activitats físiques com a les xerrades i tallers sobre salut i esport. Entre elles, cal destacar la presentació de la guia “Petits canvis per menjar millor” de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, que va anar a càrrec de la dietista-nutricionista Clàudia Planas.

Cal destacar la implicació d’una trentena d’entitats i sponsors per a la realització de totes les activitats.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot