Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El Partit Demòcrata ha escollit els consellers nacionals de la vegueria de Girona

 A les mateixes votacions s’han escollit els representants dels deu àmbits temàtics.

El Partit Demòcrata, ha citat, els seus associats, de nou, per escollir els 15 representants de territori al Consell Nacional de la vegueria de Girona i els representants dels deu àmbits temàtics.

Els representants del territori escollits són: Per la comarca del Gironès, Estefania Carabellido Bruns, Ramon Soler Salvadó i Jordi Bobet Font; de la comarca de  l’Alt Empordà, Sònia Martínez Juli, Josep Maria Cervera Pinart i Alicia Fuentes Company; del  Baix Empordà, Cristina Vicens Payet i Xavier Sirvent i Masgrau; Per la comarca de la Garrotxa, Helena Dorca i Arau; Del Pla de l’Estany, Jordi Xargay i Congost; De la comarca del Ripollès, Jordi Vergés i Busquets. De la Selva Interior; Elisenda Gironès Asturiol i Sergi Mir Miquel; I finalment, de la Selva Marítima, Oriol Comas Basté i Jordi Sais Giralt.

Per altra banda, també s’han votat els equips que dirigiran cadascun dels deu àmbits temàtics del partit, que  desenvoluparan el corpus ideològic de la formacio. Els responsables d’aquests són: A l’àmbit econòmic, Antoni Maria Grau Costa; a l’àmbit social, Alexis Serra i Rovira; en l’àmbit de relacions internacionals, Meritxell Budó i Pla; pel que fa a l’àmbit de territori i medi ambient, Damià Calvet i Valera; en l’àmbit de relacions institucionals, Francina Vila Valls; a l’àmbit d’educació, universitat i coneixement, Lluís Font i Espinós; a l’àmbit de cultura i llengua, Lluís Puig Gordi; pel que fa a l’àmbit  d’esports, Maite Fandos i Payà; a l’àmbit del primer sector, Jordi Ciuraneta Riu; i per últim, a l’àmbit  de seguretat, Beth Abad i Giralt.

Un cop fet el recompte, a coordinadora general, Marta Pascal ha dit: “el Partit Demòcrata té cos, té idees i ganes de fer una aportació de gruix a la societat catalana”.

Un cop escollits tots aquests càrrecs, i per acabar amb el desplegament del partit, tal com es va establir en el congrés fundacional, en les següents setmanes cada població realitzarà l’assemblea local per escollir els caps locals.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot