Dilluns, març 4, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La SAFIS de Salt supera l’equador amb més de 2000 participants malgrat la pluja

Avui centenars d’infants de P-5 han ballat al passeig

En arribar a l’equador la Setmana per l’Activitat Física i la Salut ha implicat més de dues mil persones en les activitats que s’han fet,malgrat que la pluja ha obligat a suspendre les activitats a l’aire lliure previstes per dimecres. S’han mantingut totes les que es feien a cobert.

Avui dijous el “Mira com ballo” que s’ha fet al passeig Ciutat de Girona a les 11 del matí ha reunit centenars d’infants de P-5 i a la tarda es farà una altra activitat relacionada amb la dansa: una classe oberta i ballada de Lindy Hop a la plaça de la Coma Cros.

També avui s’ha fet una xerrada amb el títol de sèniors extraordinaris, en la que persones grans han parlat en primera persona de l’envelliment actiu. Les persones grans, un col·lectiu molt actiu al municipi, dinamitzat en gran part pel Consell Municipal de la Gent Gran, son un dels centres d’atenció de la SAFIS 2018.

Fins ara l’activitat més multitudinària ha estat la cursa escolar, en la que van participar prop de mil escolars, dilluns al parc Monar. En total i fins al proper 14 d’abril Salt proposa 45 activitats per a tots els gustos i edats, amb la voluntat de fer arribar a tots els saltencs els beneficis de la pràctica de l’activitat física.

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut es fa cada any coincidint amb el dia mundial de l’activitat física, amb la voluntat de conscienciar la població de la necessitat de portar una vida activa i fer com a mínim 30 minuts d’activitat física al dia. Des de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament es busquen activitats que motivin a segments amplis de població a fer activitat física.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot