Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Més de quatre mil persones han participat a les diferents activitats de la SAFIS 2017

Rècord de participants des d’infants de P5 a gent gran

Més de quatre mil persones de totes les edats han participat a la Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS 2017) que es va fer la setmana passada a Salt. Des d’alumnes de P5 a persones grans de fins a 102 anys, han pogut participar en diferents activitats destinades a fomentar l’activitat física de tots els ciutadans i l’adquisició d’habits saludables.

En total els participants van ser 4300 persones de les que 2700 eren escolars, des dep-5 a 4rt d’ESO, dels centres de la vila, el que representa un 60€ dels alumnes dels centres de Salt. Les activitats més multitudinàries van ser  les curses escolars que es van fer al Parc Monar el primer dia de la SAFIS i que van aplegar prop de 800 joves del municipi.

Durant la setmana es van fer a diferents llocs de Salt un total de 40 activitats per a tots els gustos i edats, amb la voluntat de fer arribar a tots els saltencs els beneficis de la pràctica de l’activitat física. Caminades, sessions d’spinning al carrer, curses escolars, jocs, divulgació d’hàbits saludables, gimcanes, txikung, dansa, xerrades…Tot enfocat a aconseguir conscienciar els ciutadans de la necessitat de ser actius.

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut es fa anualment coincidint amb el dia mundial de l’activitat física, per tal de conscienciar la població de la necessitat de portar una vida activa i fer com a mínim 30 minuts d’activitat física al dia.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot