Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Salt prepara les jornades “Joves amb empenta” pel setembre

A Salt es fan prop de 30 casals entre públics i privats

L’Espai Municipal d’Ocupació i l’Àrea de Joventut de Salt celebraran el pròxim 4, 6 i 8 de setembre de 10h a 12.30h les jornades «Joves amb empenta».

L’objectiu de les jornades és fer visibles experiències d’èxit de persones joves de la vila de Salt així com fomentar l’autoocupació, fer difusió sobre els recursos i entitats que poden ajudar-los a crear i promoure la participació dels joves.

El format de les sessions és: realització d’un taller inicial sobre la temàtica del dia, explicació de les experiències d’èxit, realització d’un taller més extens i una estona final de networking entre els participants.

Les temàtiques de les jornades són les següents:

  • Dilluns 4 de setembre: Innovació i creativitat. Els tallers els impartiran La mecànica del Canvi i tindrem la seva experiència i de l’associació Contaminando Sonrisas.
  • Dimecres 6 de setembre: Cooperativisme i economia social. La formació anirà a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines i ens visitaran entitats membres de l’Ateneu.
  • Divendres 8 de setembre: Emprenedoria. La sessió la farà SecotGi – Voluntariat Sènior d’Orientació Empresarial, les experiències seran la pastisseria Palmira i la cerveseria La Black Flag Coop.

A més a més comptarem amb la impulsora de Garantia Juvenil del Gironès, que explicarà els incentius adreçats a joves que volen emprendre i representants del Viver de Salt que ens donaran a conèixer el seu projecte.

Totes les activitats són gratuïtes i es realitzaran el dilluns 4, dimecres 6 i divendres 8 de setembre de 10 a 12:30h a La Fàbrica Jove de Salt (C/ Manuel de Falla, 26), les inscripcions es podran realitzar en els equipaments de l’Àrea de Joventut de Salt o a través del portal web (www.saltjove.cat).

Enllaç per fer les inscripcions:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvvyw5t_6k4SYbQ5mxZZaO1a8uF1YbO0-X08c-nEtPg5hpJg/viewform 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot