Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Salt i la Diputació de Girona impulsen la setmana formativa de l’emprenedoria

L’economia social i solidària, la diversitat, la indústria cultural, la restauració o el comerç local protagonitzaran les formacions dirigides a repensar sectors estratègics per a la recuperació econòmica de les comarques gironines

L’Ajuntament de Salt i la Diputació de Girona, a través del programa CO-CREIX, impulsen la setmana formativa de l’emprenedoria

El reputat sommelier Josep Roca clourà la setmana amb una conversa sobre el futur de la restauració davant joves emprenedors

Del 31 de maig al 4 de juny, tindrà lloc la primera edició de la Setmana formativa virtual: emprenedoria i resiliència, una iniciativa que vol posar en valor el paper del teixit empresarial, cultural i social del territori i oferir càpsules formatives a càrrec de referents de primer nivell de sectors estratègics per a la recuperació econòmica. La iniciativa també persegueix “destacar la important contribució de les persones emprenedores del territori on la resiliència i la capacitat d’adaptabilitat ha jugat un paper fonamental durant la pandèmia”.

La proposta està organitzada per la Diputació de Girona, en el marc del programa d’emprenedoria CO-CREIX, per l’Ajuntament de Salt, el Coworking i Viver d’empreses creativocultural i l’Espai Municipal d’Ocupació, i compta amb la col·laboració de l’Associació Azahara. L’esdeveniment rep el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

La setmana de formacions s’obrirà el dilluns 31 de maig a les 11 h, amb la taula rodona Transformant des de l’economia social, que comptarà amb la participació de la presidenta d’Abacus, Maravillas Rojo; Toni Viader, de la Cooperativa La Juganera; Marta Picó, de la Cooperativa La Copa; i Pepita, Perich, de la Fundació Ramon Noguera.

Els dies següents, se celebraran càpsules per aprofundir en sectors clau de l’economia de les comarques gironines amb aquestes temàtiques:

  • 1 de juny a les 11 h: Com gestionar la diversitat a l’empresa, a càrrec d’Anna Zelno
  • 2 de juny a les 11 h: La indústria cultural en temps de pandèmia, a càrrec del director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.
  • 3 de juny a les 13 h: E-commerce: una oportunitat pel comerç local, amb la consultora en màrqueting digital Emma Llensa

La setmana la clausurarà el sommelier Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, el divendres 4 de juny a les 17 h. Compartirà una conversa sobre el futur de la restauració amb dues persones emprenedores: Blanca Costa, cofundadora de la cervesa artesanal BdeGust, i Antonio Franco, del Restaurant Maguey.

      Les inscripcions es poden fer per internet a través de viver.viladesalt.cat o bé per telèfon al  972 24 91 70.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot