Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès entrega els regals tecnològics del tretzè aniversari

L’Espai Gironès ha entregat els 11 regals del tretzè aniversari: un iPad Pro, tres Samsung S9, tres iPhone X, dos Gear 360 i dos Parrot Drone a les persones guanyadores del sorteig, que són de Sant Julià de Ramis, Riudellots de la Selva, Aiguaviva, Lloret de Mar, Roses, Girona, Vidreres, Salt i Quart. El món de la robòtica, la realitat virtual i dels planetes han estat el fil conductor dels actes que s’han dut a terme, amb una temàtica que està en sintonia amb la campanya institucional del Centre Comercial L’Espai Infinit. Durant l’aniversari s’ha rebut la visita d’un robot humanoide, per donar a conèixer l’última tecnologia de robòtica a nivell mundial; s’han dut a terme experiències amb realitat augmentada amb les ulleres Samsung Gear; s’ha acollit també l’exposició “L’espai a l’Espai” amb un recorregut interestel·lar per descobrir curiositats sobre els planetes del sistema solar; i a l’Espai Petits s’han organitzat tallers infantils per aprendre a muntar i programar petits grans robots. També s’ha instal·lat a la zona de restauració del Centre Comercial Blau, el Planetari.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, JD Sports, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT  

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes

Latest Posts

spot_img

un xic de tot