Dimarts, febrer 27, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Alumnes de INS Vallvera visiten el Viver d’empreses creativoculturals de Salt

El cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil

Prop de 40 alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil de l’INS Vallvera, acompanyats dels seus professors, han visitat aquest matí el Viver d’empreses creativoculturals de Salt.

Els estudiants han conegut els recursos per emprendre que ofereix el viver, de la mà d’Assumpta Badia, Tècnica d’empresa de l’Ajuntament de Salt, que els ha ensenyat les instal·lacions. Després han pogut entrar en contacte amb l’experiència emprenedora de Cristina Vila, d’Igualtat Creativa, consultoria en igualtat de gènere.

Cristina Vila, ha creat un projecte de coeducació per promoure la igualtat d’oportunitats des de la primera infància, és a dir, per començar a educar al marge dels rols i estereotips de gènere. El projecte es duu a terme a l’àmbit educatiu i de lleure i va dirigit a les escoles bressol, d’infantil i primària i també d’educació secundària.

Finalment, han pogut sentir les explicacions de Carles Fajardo Tècnic de l’ACGI, que els ha presentat l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines i les possibilitats d’emprendre socialment i cooperativament en el sector educatiu.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot