Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Els càstings per participar a la desfilada a L’Espai Gironès sumen 172 participants

L’Espai està de Moda fins al 13 d’octubre, amb concursos i activitats solidàries, amb 363 peces de roba ja donades

Un total de 172 persones han participat als càstings que es van dur a terme dissabte per escollir els models que formaran part de la desfilada finaldels conjunts de roba i complements, que es farà el proper 13 d’octubre (de les 18h a les 19:30h). Aquell dia també s’hauran d’endevinar el preu de sis nous conjunts de roba i complements que es mostraran amb maniquins vius. Els guanyadors s’enduran un xec regal de 100€ per gastar a l’Espai Gironès. A més, tots els inscrits als càstings podran participar en els concursos previstos i endur-se regals.

La moda torna a ser la gran protagonista a l’Espai Gironès. Fins al 13 d’octubre es porta a terme una nova edició de moda que acosta als visitants del Centre Comercial les darreres tendències de la temporada de tardor i hivern. S’han organitzat desfilades, concursos, masterclasses de fotografia, premis i activitats solidàries.

Com a novetat, en aquesta edició s’han organitzat accions solidàries que consisteixen en fer donacions de roba que ja no s’utilitzi per part dels visitants. Fins ara ja s’han recollit 363 peces de roba a l’espai que hi ha a la planta baixa del Centre Comercial. La roba es portarà a Càritas Diocesana de Girona. Les persones que fan una donació de 5 peces de roba poden optar a guanyar un dels diferents premis que hi ha a l’Espai Solidari.

Durant aquests dies, el visitant també pot participar en un original concurs que consisteix en endevinar el preu de les sis càpsules de moda de grans dimensions, amb conjunts de roba i complements, que s’han instal·lat al Centre Comercial simulant sis planetes del sistema solar. Els conjunts de roba i complements són de les botigues de l’Espai Gironès. Les persones que volen participar en aquest concurs han d’escriure en un formulari la seva proposta de preu i després l’han d’introduir en una urna. Els guanyadors es donaran a conèixer el 12 d’octubre i cadascun s’endurà el conjunt de roba i complements que endevini.

D’altra banda, la influencer de Salt Laura Brunet dirigeix dues masterclasses de fotografia. La propera està prevista per al dijous 11 d’octubre (de les 18h a les 19h).

Els preparatius i desenvolupament de la nova edició de la moda a l’Espai Gironès  es poden seguir a través de les xarxes socials del Centre Comercial i del web http://www.espaigirones.com/

Latest Posts

spot_img

un xic de tot