Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

PxC cessa la seva activitat política

Plataforma per Catalunya (PxC) cessa la seva activitat política

Aquest dissabte 16 de febrer tindrà lloc l’últim congrés de Plataforma per Catalunya (PxC) on s’aprovarà transformar la formació en una Fundació per preservar el seu patrimoni, idees i llegat polític.

En l’actual escenari polític, considerem que PxC ja ha prestat el seu servei i ha noves eines més adequades per defensar i promoure les nostres idees.

Aquest any 2019 es compliran 17 anys des de la nostra fundació l’any 2002 quan ens vam donar a conèixer després d’encapçalar diverses manifestacions amb més de 3.000 veïns als carrers de Premià de Mar en contra de la construcció unilateral per part d’aquest consistori d’una mesquita al centre de la població sense consens veïnal. Després vindrien les primeres eleccions que ens van portar de forma ininterrompuda a tenir representació en diversos ajuntaments catalans des de 2003 fins a l’actualitat, essent la primera formació política en defensar un major control de la immigració, noves polítiques de seguretat ciutadana, i convivència, amb un programa de clara defensa de valors, tradicions i identitat enfront dels postulats globalistes. Tots plegats vam estar a punt d’entrar al Parlament de Catalunya, així com al Congrés dels Diputats en els comicis dels anys 2010, 2011 i 2012, obtenint els nostres millors resultats en les eleccions municipals de l’any 2011 amb 67 regidors en 39 ajuntaments i 8 consellers comarcals en 7 consells comarcals.

Moltes experiències ens han curtit, molts desafiaments i atacs per defensar els nostres principis. El camí no ha estat fàcil però en podem estar orgullosos d’haver deixat una marca inesborrable. Vam ser els primers a parlar de la immigració descontrolada sense embuts, d’alertar l’any 2010 del malbaratament i sectarisme de TV3. També li vam presentar batalla al separatisme denunciant en els tribunals la consulta il·legal d’Artur Mas al 2014, així com a la família Pujol on demanàrem actuar com a acusació particular, així com més tard en la denúncia contra el referèndum secessionista. No voldríem oblidar-nos tampoc que vam ser els primers a encunyar el terme “casta política”, abans que altres ho utilitzessin en va, sense oblidar que hem denunciat amb energia el fonamentalisme gihadista que s’estava instal·lant a casa nostra i vam frenar nombroses construccions de mesquites a municipis on vam obtenir representació. Fins i tot el multimilionari especulador globalista George Soros es va enrecordar de nosaltres, subvencionant una campanya totalment difamatòria i injusta a través de les seves fundacions en contra de les nostres candidatures a les eleccions municipals de 2015, tal com sortiria reflectit en diversos documents filtrats a la premsa de les seves accions en contra de les sobiranies nacionals a nivell global.

No obstant això, en l’actual escenari polític, considerem que Plataforma per Catalunya (PxC) ja ha prestat el seu servei, pero ara hi ha noves eines més adequades per defensar i promoure les nostres idees de defensa de la unitat d’Espanya, la llibertat, així com la identitat del nostre poble davant de qüestions com la immigració il·legal. És per això que hem decidit proposar als nostres afiliats la suspensió de l’activitat política de PxC, concedint als nostres afiliats i simpatitzants llibertat per prendre, individualment, la decisió personal que considerin més oportuna.

A nivell personal, la majoria dels membres del Consell Executiu de PxC, així com càrrecs intermedis i molts afiliats han pres la decisió d’afiliar-se a VOX i contribuir amb el seu esforç al seu creixement a Catalunya; si bé, reiterem, deixem plena llibertat d’actuació i decisió als nostres afiliats i simpatitzants.

Dit això, el congrés que tindrà lloc aquest proper dissabte 16 de febrer plantejarà la proposta de la creació d’una comissió gestora per donar cobertura als nostres regidors fins la fi d’aquest mandat, així com per tancar tots els temes jurídics o administratius pendents, i crear paral·lelament una Fundació, o associació civil, amb el mateix nom de la nostra formació, amb l’objectiu de preservar el nostre patrimoni, marques, història i llegat polític i cultural; i formalitzar l’extinció de la militància.

Redacció PxC.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot