Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Salt augmenta un 20% els ajuts a les comunitats de veïns per a la rehabilitació d’edificis

Aquest any 2021 el pressupost de la partida s’eleva fins als 190.000 euros

L’Ajuntament de Salt ha donat llum verda al pressupost per la rehabilitació dels elements comuns dels edificis plurifamiliars del municipi i aquest 2021 n’ha augmentat un 20% la partida que s’eleva fins als 190.000 euros (el 2020 va ser de 160.000). A aquest tipus d’ajuts hi poden accedir totes les comunitats de propietaris de Salt que estiguin constituïdes en edificis plurifamiliars anteriors al 1987.

Segons el reglament hi ha tres línies de subvenció a les quals es pot optar (com a màxim se’n pot accedir a dues):

  • Informes ITE i CEE (Informes tècnics d’edificis i Certificats Energètics). La ITE és condició prèvia per obtenir qualsevol de les altres línies
  • Adequació instal·lacions existents i de seguretat
  • Reformes diverses (reformes per informe ITE, requeriments municipals, fonaments, estructures, façanes, balcons i cobertes, instal·lacions comunes, ascensors,…)


El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, recorda que “vam assumir d’anar pujant progressivament aquesta partida i en aquesta línia estem treballant i l’exemple de l’increment d’aquest any n’és una prova. L’objectiu és arribar durant el proper exercici als 200.000 euros”.

El límit de subvenció és el 70% de l’actuació presentada amb un límit de 8.000 euros per comunitat de propietaris i les inversions s’han de realitzar des de l’1 de gener fins al 30 de novembre d’aquest any 2021.

 Les sol·licituds per accedir als ajuts es poden fer telemàticament a través dels formularis disponibles a la web de l’ajuntament i de l’Oficina Local d’Habitatge i es poden dur a terme a partir de l’obertura de la convocatòria que està prevista durant la segona quinzena del mes de juny.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot