Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El PSC de Salt disposat a aprovar pressupostos si augmenten les ajudes per la COVID-19

Els socialistes han estat parlant amb el govern perquè augmenti les ajudes a les  comunitats de veïns i al comerç i destini més recursos a promoció de l’ocupació 

Els socialistes saltencs volen un pressupost que s’adeqüi a la gravetat de la situació social  provocada per la COVID-19. Per això han demanat al govern que augmenti la partida per l’EMO  (Espai Municipal d’Ocupació) per la seva extrema importància en aquesta situació ja que en la  seva proposta inicial no la troben suficient. “Hem de destinar els màxims recursos a  l’ocupabilitat, ja que hi ha molta gent que ha perdut el treball o que no té expectatives de  recuperar-lo a curt i mitjà termini” ha explicat el portaveu socialista, Joan Martín.  

El PSC de Salt també ha posat com a condició imprescindible l’augment d’ajudes al sector  comercial de la vila. “La COVID-19 ha perjudicat molts sectors econòmics, però ha estat  especialment cruent amb el petit comerç. Trobem insuficients les partides que proposa el  govern per fer front a la supervivència del comerç de Salt, i en aquest aspecte, cal un esforç  majúscul per part de totes les administracions, especialment la local” ha explicat Martín.  Martín ha posat com a exemple altres ajuntaments que han destinat ajudes directes, a través  de targetes de consum al comerç local o de microcrèdits a retornar en 4 anys sense interessos  com a Viladecans. 

Finalment, els socialistes han demanat un augment de les ajudes a les comunitats de veïns fins  arribar a les xifres de les del Pla de Barris. Martín ha volgut destacar que “és important que les  comunitats de veïns no deixin de fer la seves tasques relacionades amb aspectes organitzatius  i marc legal, convivència i bon veïnatge i rehabilitació per manca de recursos econòmics, no  ens ho podem permetre”.

PSC Salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot