Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès celebra el seu 19è aniversari amb una gran festa de regals

L’Espai Gironès celebra el 19è aniversari repartint més de 1.200 regals 

L’Espai Gironès està de celebració! Aquest centre comercial emblemàtic commemora el seu 19è aniversari i ho fa a lo gran, repartint més de 1.200 regals entre els seus visitants. Des d’avui i fins al 1 de juny, els clients poden participar en un sorteig emocionant. Només cal anar al punt d’informació a la planta baixa, on s’ha muntat un joc amb boles espacials.

En aquest joc, els participants llancen una bola a l’espai i, segons on aterri, poden guanyar diferents premis. Entre els obsequis hi ha smartphones, tauletes, rellotges digitals, altaveus, auriculars, entrades de cinema i targetes regal que oscil·len entre els 20 i els 100 euros. Cada persona pot provar sort dues vegades al dia, de 11h a 14h i de 16h a 20h, i se li lliurarà el premi immediatament si guanya.

Pau Jordà, el gerent de l’Espai Gironès, ha expressat el seu agraïment a la comunitat per fer possible aquesta celebració. “Estem molt contents de poder compartir amb els nostres visitants aquests regals com a forma d’agrair al territori gironí i saltenc el seu suport continu”, ha dit Jordà.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot