Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Els joves del VIP Gold de Salt preparen un mercat trimestral d'intercanvi de joguines

Els joves del Vip Gold treballen per fer un mercat trimestral d’intercanvi de joguines a Salt de cara a l’any que ve.

Els integrants del projecte VIP GOLD, són joves entre 17 i 20 anys els quals han viscut tots els processos del VIP 1, 2 i Premium. Aquest any estaven molt motivats per engegar alguna cosa a la seva vil·la. És per això que van demanar a l’agent de salut de l’estació jove de Salt obrir un nou VIP. El van anomenar VIP GOLD.

Després de moltes sessions buscant projectes engrescadors van decidir, amb l’ajuda de la comissió d’infància i adolescència, que volien participar en un projecte destinat als nens i nenes de Salt. Així va ser, que van observar i diagnosticar amb l’ajuda d’entitats de Salt que la mainada de Salt no tenen de joguines de qualitat.

A partir d’aquí, les i els joves han anat visitant projectes els quals hagin treballat amb mainada i així poder treure idees per el seu propi projecte. D’aquí va sorgir la idea d’oferir a la vila de Salt un mercat solidari d’intercanvi de joguines cada tres mesos.

El Vip es basa en la metodologia d’Aprenentatge i Servei. En aquesta metodologia són els joves que pensen, defineixen, calendaritzen i gestionen tot el projecte amb l’objectiu d’oferir un servei a la comunitat prèvia detecció de les necessitats del seu entorn més proper.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot