Sobre les 17h  ja estava blindat l’accés als carrers paral·lels al Canal de Salt.

Més de 200 persones s’han manifestat aquest dissabte a la tarda davant del Canal de Salt per protestar contra l’acte de Vox Gerona.

Una desena de furgons i més d’una quarantena d’agents dels mossos d’esquadra  han blindat sobre les 17h tots els accessos i carrers propers al Canal de Salt. Molts veïns i vehicles han tingut que fer grans voltes per poder apropar-se a les seves cases.

Panoràmica Abans de l’acte VOX Gerona

Sobre les 17h els mossos d’esquadra ja tenien blindat tota circulació pels carrers i accessos al Canal de Salt.

Poc més tard,desenes de persones individuals i de col·lectius de Salt i Girona – Plataforma Antifeixista  Salt Girona, Casal Saltenc Independentista, entre d’altres. – s’han començat a aplegar en la plaça 1 d’octubre, davant de l’Ateneu Popular de la coma cros fins superar els més de 200 manifestants.La manifestació a continuat davant del Canal, entre el Parc de can Patrac i el carrer de les Filadores.

Durant tot l’acte hi hagut un degoteig de  simpatitzant de VOX Gerona, que travessaven el dens cordó policial, sota els crits dels manifestants.

L’acte a finalitzat amb la lectura d’un manifest contra el feixisme i el racisme en espais públics, aquest  acte de VOX Gerona i els organismes que ho han permès.

Una d’acudit:

Un jove de color que pretenia assistir a l’acte de VOX, juntament amb la seva parella,  no l’han deixat entrar.  Molts dels manifestants al veure tota aquesta situació digne d’un acudit,  cridaven: “Nosaltres si que et volem! – Nosaltres si que et volem!” Curiós! No ho podré entendre mai!

Més Vídeos de la manifestació

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí