Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

La Segona Cara de l’acte de VOX Gerona a Salt. La Manifestació

Sobre les 17h  ja estava blindat l’accés als carrers paral·lels al Canal de Salt.

Més de 200 persones s’han manifestat aquest dissabte a la tarda davant del Canal de Salt per protestar contra l’acte de Vox Gerona.

Una desena de furgons i més d’una quarantena d’agents dels mossos d’esquadra  han blindat sobre les 17h tots els accessos i carrers propers al Canal de Salt. Molts veïns i vehicles han tingut que fer grans voltes per poder apropar-se a les seves cases.

Panoràmica Abans de l’acte VOX Gerona

Sobre les 17h els mossos d’esquadra ja tenien blindat tota circulació pels carrers i accessos al Canal de Salt.

Poc més tard,desenes de persones individuals i de col·lectius de Salt i Girona – Plataforma Antifeixista  Salt Girona, Casal Saltenc Independentista, entre d’altres. – s’han començat a aplegar en la plaça 1 d’octubre, davant de l’Ateneu Popular de la coma cros fins superar els més de 200 manifestants.La manifestació a continuat davant del Canal, entre el Parc de can Patrac i el carrer de les Filadores.

Durant tot l’acte hi hagut un degoteig de  simpatitzant de VOX Gerona, que travessaven el dens cordó policial, sota els crits dels manifestants.

L’acte a finalitzat amb la lectura d’un manifest contra el feixisme i el racisme en espais públics, aquest  acte de VOX Gerona i els organismes que ho han permès.

Una d’acudit:

Un jove de color que pretenia assistir a l’acte de VOX, juntament amb la seva parella,  no l’han deixat entrar.  Molts dels manifestants al veure tota aquesta situació digne d’un acudit,  cridaven: “Nosaltres si que et volem! – Nosaltres si que et volem!” Curiós! No ho podré entendre mai!

Més Vídeos de la manifestació

Latest Posts

spot_img

un xic de tot