Divendres, desembre 8, 2023
spot_imgspot_img

La Última

L’espai Gironès lliura més escapades al Parc Futuroscope

L’Espai Gironès entrega els premis del darrer sorteig d’escapades al parc Futuroscope

 

L’Espai Gironès ha lliurat els premis del darrer  sorteig d’escapades al parc de Futuroscope de Poitiers, a França, que s’ha dut a terme al Centre Comercial coincidint amb la campanya de rebaixes d’estiu.

Les guanyadores són Inma Vivancos, de Bescanó, i Laura Vilanova, de Salt, que han guanyat un pack de vuit entrades al parc cadascuna.

L’Espai Gironès ha dut a terme durant les últimes setmanes diferents sortejos per regalar escapades al parc de Futuroscope que permetran als guanyadors viure experiències amb tecnologies més avançades . S’han entregat premis a un total de vuit persones . Els participants només han hagut de presentar tiquets de compra d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació del Centre Comercial.  En el moment de presentar els tiquets ha calgut validar-los introduint les dades en una pantalla tàctil situada al costat del Punt d’Informació. A més, cada setmana s’ha pogut participar en els sortejos online d’un pack de quatre entrades a Futuroscope, que s’han fet per mitjà del Facebook i Twitter de l’Espai Gironès.

D’altra banda, durant l’estiu, l’Espai Petits s’ha omplert de divertits articles de Futuroscope.

La iniciativa “encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb el nostre objectiu d’acostar les noves tecnologies i d’oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències”, va destacar el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, en el moment de fer pública la col·laboració amb Futuroscope. Per la seva banda, la directora de Futuroscope a Espanya, Montserrat Balaguer, va remarcar que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.

L’Espai Gironès ha obert així un portal de “viatges al futur” amb escapades a un parc temàtic amb atraccions basades en les darreres tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques. Una de les principals novetats per aquest 2018 és la primera atracció de realitat virtual en 5D amb Sébastien Loeb, amb el Racing Xperience. Cada nit en el llac de Futuroscope es pot veure un meravellós espectacles creat pel Circ Du Soleil. A Futuroscope es pot viure un conjunt de 25 experiències sorprenents, entre les quals hi ha un viatge a bord d’una màquina on es té la sensació de volar i amb la qual es pot fer un recorregut pels 5 continents, sobrevolant el desert, saltant en caiguda lliure des d’un gratacel a Dubai o planejant entre globus aerostàtics. També hi ha una zona de dues hectàrees amb multitud de jocs a l’aire lliure i es pot viure una aventura 4D molt divertida, entre moltes altres ofertes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot