Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès regala 196 entrades per a la preestrena de Smallfoot

L’Espai Gironès regala 196 entrades per a la preestrena de Smallfoot als Cinemes Odeón Multicines

La projecció es farà diumenge 7 d’octubre i es poden aconseguir invitacions al Punt d’Informació del Centre Comercial

L’Espai Gironès regala, a partir d’aquest dilluns i fins el 6 d’octubre, un total de 196 entrades per a la preestrena de l’exitosa pel·lícula d’animació Smallfoot que es durà a terme el proper 7 d’octubre, a les 12h, als Cinema Odeón Multicines del Centre Comercial.

Les invitacions es poden aconseguir presentant tiquets de compra al Punt d’Informació, situat a la planta baixa del centre comercial. Els tiquets han de sumar un mínim de 20 euros i es poden obtenir dues invitacions per persona, amb un màxim de quatre invitacions per persona; els tiquets han de ser de compres realitzades en un sol dia i s’haurà de mostrar el producte comprat.

Trailer de SmallFoot

Aquesta promoció forma part de les diverses campanyes que impulsa l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management, per retornar als gironins la confiança que ells li han dipositat i que l’han convertit en un centre comercial de referència a les comarques de Girona.

Per altra banda, demà  les 17:30h a l’Espai Gironès continuaran les sessions d’Espai Nadons amb la pel.lícula Johnny English; i el proper diumenge 29 de setembre, a les 12h, hi haurà una nova Matinal de Cinema Odeon.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot