Dimecres, octubre 16, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Taller de creació activa per a l’espectacle ‘El castor que plorava’ per cabosanrqoue

Taller de creació activa per a l’espectacle ‘El castor que plorava’ per cabosanrqoue

Esdeveniment del Canal.

L’activitat formativa que es proposa té una durada de 16 hores en tres dies (6 hores dos dies i 4 hores un altre dia) i va dirigida a alumnes de batxillerat artístic i/o d’humanitats o bé a alumnes de l’ERAM.

L’activitat formativa que proposa cabosanroque per els dos primers dies associada al projecte artístic El castor que plorava  va en dues direccions:

1. Treballar amb un grup d’un màxim de 15 persones aproximadament durant la residència artística a El Canal per la dramatúrgia de l’espectacle així com acabar el text. Decidir a partir de les proves de moviment dels espectadors (simulades pels participants de l’activitat formativa) els comentaris i les conclusions extretes amb els participants com ha de ser finalment la circulació del públic dins l’obra i la relació d’aquest amb els dos espais “escènics” que es proposen. També posar en comú el text que sentiran la meitat del públic i obrir un espai de debat que permeti modificar aquest text teatral escrit per cabosanroque.

2. Fer partícips als participants de totes les proves tècniques d’il·luminació, projecció, sincronisme i de funcionament tecnològic per tal d’acabar de prendre decisions tècniques referents, especialment, al públic que es troba a l’espai de la platea i observa com l’altra meitat de públic mira els diorames.

Es tracta d’una activitat de 3 dies i permet als participants a formar part del procés creatiu de cabosanroque, de la presa de decisions artístiques i tècniques i com aquestes afecten al muntatge final. Es tracta de què els participants facin d’espectadors, actors i creadors al mateix temps i n’extreguin conclusions que es posaran en comú amb la companyia per tal de refer i millorar la dramatúrgia i resultat final de l’obra.

L’última activitat serà el mateix dia de l’assaig obert, es tracta de què participin com a públic en aquest assaig obert i observin i analitzin la resposta del públic a aquest assaig obert i després, sense el públic, es faci una posada en comú amb la companyia, és a dir, que facin també de creadors:
1. com s’acullen les observacions i comentaris del públic
2. quina resposta s’hi dóna
3. afecta i es modifica l’obra en funció d’aquest assaig obert?

Data: 2024-10-18 10:00:00

[+] Enllaç

Latest Posts

spot_img

un xic de tot