Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

La propera incorporació d’aquestes marques de calçat esportiu i productes de la llar i de cosmètica corporal enfocada al benestar reafirmen un cop més el centre com a referent 

L’Espai Gironès incorporarà properament a la seva oferta comercial les marques MUNICH i Rituals, de referència al mercat, i que consoliden un cop més al centre comercial com a referent.

MUNICH, una companyia catalana amb seu a la localitat barcelonina de Capellades i planta de producció a Vilanova d’Espoia (la Torre de Claramunt), fabrica calçat esportiu per a dones i homes amb col·leccions que han tingut un gran èxit. Disposa d’una trentena de botigues a l’Estat espanyol i la de l’Espai Gironès serà la primera a les comarques de Girona. També complementa el calçat esportiu amb una oferta d’altres articles de moda. 

Rituals Cosmetics és una marca dedicada al benestar personal i sostenible en la indústria del luxe i la bellesa. Fundada a Ámsterdam l’any 2000, integra els seus productes de cura facial, del cos, bany i llar per transformar les rutines diàries en moments amb significat. Actualment compta amb més d’un miler de botigues a 36 països, 3.000 punts de venda, 5 Spas i el primer Mind Oasis del món. 

L’anunci d’obertura d’aquests dos establiments, que estaran situats a la planta baixa, se suma a la que recentment ha anunciat la cadena de distribució alimentària Alcampo, que obrirà aquesta primavera al  centre comercial Espai Gironès de Salt el seu primer hipermercat a les comarques de Girona i generarà un gran impacte econòmic. Aquestes dues incorporacions s’emmarquen dins l’estratègia del centre comercial d’incorporar marques de primer nivell responent a la demanda dels seus visitants.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la seva “gran satisfacció pel fet d’haver aconseguit que aquestes dues ensenyes de referència i líders en els seus respectius sectors hagin escollit l’Espai Gironès per oferir els seus productes”.

Xavier Barneda, conseller delegat de MUNICH, ha manifestat: “És un orgull per a nosaltres poder obrir en aquest espai tan emblemàtic, i compartint amb altres grans marques, la primera botiga pròpia situada a la província de Girona, que esperem es converteixi en precedent. Assentem d’aquesta manera la nostra presència en el territori català arribant a altres punts importants del país i oferint al consumidor de carrer l’experiència de poder provar i tocar el producte, a més a més de ser assessorat i guiat de manera personalitzada. La marca està cada vegada més segura de l’aposta i estratègia per tenir presència física, sobretot amb botigues pròpies, i estar més a prop del seu públic, aportant valor i consolidant la imatge de creixement”. 

Daniel Anciano, RE Manager Ibérica de Rituals, assegura que “la marca continua amb el seu pla d’expansió, i aquest nou punt de venda a l’Espai Gironès ens permet acostar el concepte i els nostres productes per mitjà d’una experiència de compra única a les comarques de Girona. No tinc cap dubte que serà un èxit”. 

A l’Espai Gironès hi treballen al voltant de 800 persones (entre establiments, oficines i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra cal sumar un nombre important de llocs de treball indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot