Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Avui comencen les obres als carrers Llarg i Sant Dionís de Salt

Comencen les obres de millores urbanístiques als carrers Llarg i Sant Dionís

La inversió de 751.265 euros contempla la millora de l’enllumenat públic, la xarxa d’aigua potable, el sanejament, les voreres i l’asfaltatge

Els treballs afectaran el tram situat entre els carrers Ausiàs Marc i Sant Joan i tenen un termini d’execució aproximat de sis mesos a vuit mesos

 El primer tram on s’actuarà serà el del carrer Llarg situat entre els carrers Sant Joan i Passeig Verdaguer amb una durada aproximada, en aquesta zona, de dos mesos

 Les obres de millores urbanístiques als carrers Llarg i Sant Dionís de Salt es posaran en marxa aquest dimarts 4 d’octubre afectant un primer tram que anirà del carrer Sant Joan al Passeig Verdaguer. El projecte compta amb una inversió de 751.000 euros que permetrà la millora de diversos aspectes de la xarxa viària com l’enllumenat públic la xarxa d’aigua potable, el sanejament, les voreres i l’asfaltatge.

Els treballs globals actuaran entre els carrers Ausiàs Marc i Sant Joan i tenen un termini d’execució previst de sis a vuit mesos. Les obres es realitzaran per trams per tal de minimitzar l’impacte en els veïns i veïnes i en la circulació viària i les del primer tram, entre el carrer Sant Joan i el Passeig Verdaguer, tindran una durada d’uns dos mesos.

La proposta impulsada també permetrà donar major protagonisme als vianants a través de la solució amb plataforma única en tot l’àmbit d’actuació i els treballs també permetran generar canvis en la mobilitat per pacificar el trànsit de vehicles pel barri. En aquesta línia, a la plaça Surroca es crearà una zona exclusiva per als vianants i també es preveu la instal·lació d’un element escultòric relacionat amb la cistelleria.

 L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “l’inici de les obres de reurbanització i de millora de la xarxa viària saltenca són un nou pas dins la planificació en aquest àmbit que estem duent a terme durant el mandat. Els objectius passen per posar al dia els carrers de Salt, les seves xarxes de serveis i prioritzar els vianants a través de diverses propostes de pacificació del trànsit que hem treballat des de fa temps”.

El regidor de Territori, Àlex Barceló, afirma que durant tot el procés “durant els darrers mesos hem estat en contacte amb els veïns i veïnes per recollir les propostes i suggeriments que ens plantejaven i, si a nivell tècnic era possible, els hem inclòs. També hem mantingut el contacte amb els residents a la zona per informar de les afectacions que es produiran duran l’execució de les obres”.

 Aquest projecte s’uneix a l’impulsat durant les darreres setmanes que, amb una inversió en asfaltatge de 206.902, està actuant en nou carrers diferents. Les obres que s’han executat alternant els punts d’actuació es van iniciar a mitjan de setembre i finalitzaran aquesta setmana.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot