Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L'Espai Gironès incentiva les compres de dilluns a dijous amb 12 premis de 150 euros

Es podrà optar a un d’aquests premis a partir del 20 de febrer i fins el 19 de març

L’Espai Gironès vol incentivar les compres que es fan al Centre Comercial entre dilluns i dijous i per aquest motiu sortejarà 12 premis de 150 euros . Per optar a  un d’aquests premis caldrà realitzar compres durant aquests quatre dies per un import mínim de 30 euros . La iniciativa es posarà en marxa  el 20 de febrer i s’allargarà fins el 19 de març. Els participants hauran d’entregar el tiquet o els tiquets de compra al Punt d’Informació, situat a la planta baixa, i omplir, amb les seves dades personals, les butlletes que aconsegueixin, amb un màxim de quatre butlletes per persona i dia.

Els guanyadors disposaran fins el 22 de maig per gastar el premi als establiments de l’Espai Gironès.

Més de 9 milions de visitants

L’Espai Gironès s’ha consolidat com a centre de referència a les comarques de Girona. Durant el 2016 el Centre Comercial va rebre 9.100.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar  vendes per valor de  97’5  milions d’euros, un 3’2 % més que l’any anterior.  Els sectors que més han crescut  durant l’any passat són el de la moda, els serveis i les botigues especialitzades. La resta de sectors s’han mantingut durant l’any passat.

Actualment el Centre Comercial acull a les seves instal·lacions 122 establiments, als que s’hi sumen l’hotel  i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 99’3% de l’ocupació total. Pel que fa als locals buits estan en diferents fases de negociació  per intentar arribar a acords i aconseguir la plena ocupació.

Al voltant del 45% dels establiments són botigues de moda, i la resta són de complements, restauració i lleure, objectes per a la llar, botigues d’electrònica i de serveis.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot