Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Els Joves del VIP2 de l’Estació Jove de Salt posen en marxa el treball Discriminacions

Gravaran un vídeo del seu projecte

Els joves del VIP2 de l’Estació Jove de Salt comencen aquest febrer a gravar escenes en vídeo per al seu treball “Discriminacions”. Un projecte on el jovent de Salt vol fer difusió d’accions diàries on molta gent es veu discriminada per no seguir el patró establert que marca la societat.

Els joves es pregunten: Per què ens discrimina la societat? Per ser  grassos, baixets, homosexuals, dones, negres, tenir necessitats d’aprenentatge…i així una infinitat de qualificacions diferents a l’estàndard que fa que siguem diferents a la “normalitat”. Però què és allò normal?

El projecte va començar quan el grup de joves va observar que es veia moltes vegades discriminat o havia viscut algun episodi de discriminació cap algun familiar, amistat propera o fins i tot en les seves pròpies pells.

El VIP 2 vol fer una crida a totes aquelles persones que discriminen per tal que reflexionin i tinguin una visió més àmplia del món. Són elles i ells els protagonistes de moltes escenes discriminatòries però sempre buscant un final acollidor i saludable.

A final de curs els joves faran difusió del vídeo per tal que els ciutadans vegin la seva feina i puguin reflexionar sobre la discriminació.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot