Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

El programa Integral inicia aquest mes les accions d’orientació i formació

Hi participen 17 joves entre 18 i 29 anys

Després d’un mes de juny centrat en l’elaboració del CV, la carta de presentació, els canals per la recerca de feina i preparació per afrontar amb èxit les entrevistes de treball. El programa integral dedicarà el mes de juliol a un cicle de tallers pràctics i vivencials sobre habilitats per la vida i el treball, dinamitzat per l’entitat La mecànica del Canvi. En aquests tallers els joves participants reflexionen i afronten temes tant importants com la gestió de l’estrès i les emocions, la comunicació no violenta o la presa de decisions, entre altres. La finalitat d’aquestes sessions és que els joves es coneguin millor a si mateixos per tal de millorar la seva ocupabilitat i habilitats tant laborals com personals.

El Programa Integral es va iniciar el passat 2 de maig i hi participa un grup de 17 joves d’entre 18 i 29 anys que actualment ni estudien ni treballen. Els joves que formen part del programa realitzen accions d’orientació laboral, tutories individuals i sessions de grup a més de formacions a mida.

El programa integral es realitza de manera conjunta entre l’Ajuntament de Salt, l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Fundació Àstrid 21 i la Fundació SER.GI i es durà a terme fins el 31 de desembre de 2017.

Durant els propers mesos els i les joves seguiran realitzat accions d’orientació vinculades a les noves eines de recerca de feina, l’actitud per la vida i el treball o els drets i deures laborals entre altres.

Les persones interessades en participar poden posar-se en contacte a travès del e-mail integral@salt.cat o trucant a l’Estació Jove de Salt de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Els requisits d’accés al programa són:

  • tenir entre 18 i 29 anys
  • haver finalitzat els estudis de batxillerat, CFGM, CFGS o estudis universitaris
  • no estar treballant ni estudiant
  • estar inscrit a Garantia Juvenil
  • estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació

Latest Posts

spot_img

un xic de tot