Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

IKEA inaugura el primer IKEA Dissenya de Catalunya a l’Espai Gironès

IKEA ha inaugurat avui el primer IKEA Dissenya de Catalunya, situat al centre comercial Espai Gironès. Aquest punt de venda i planificació, que es troba a la planta baixa del principal complex comercial de la comarca, respon a l’objectiu de la companyia sueca de ser més a prop dels seus clients a través de nous formats dirigits a la venda personalitzada. Al nou establiment, IKEA ofereix assessorament per a projecte de disseny i la possibilitat de comprar online i de contractar els serveis de recollida, transport i muntatge de mobles.

“Estem molt contents d’obrir a Salt aquest punt de venda pioner a Catalunya i que és un reflex de la nova estratègia que IKEA està implantant a tot el món -assegura Sergio Martínez, responsable del nou IKEA Dissenya Girona-; volem que hi hagi un IKEA prop de cada llar i que els nous establiments responguin als nous hàbits de consum dels ciutadans, tant a escala mundial com, concretament, dels veïns del Gironès”.

Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès, destaca “la importància que una empresa com IKEA hagi triat el nostre centre comercial per iniciar la posada en marxa d’un nou concepte a Catalunya”. El directiu afegeix que “l’obertura del nou IKEA Dissenya Girona demostra un cop més el lideratge de l’Espai Gironès, no només a les comarques gironines, sinó també dins la xarxa de centres comercials del país”.

L’aposta d’IKEA pel Gironès s’emmarca dins d’un ambiciós pla estratègic de la companyia que preveu l’obertura de diversos establiments a Catalunya a partir de nous conceptes. A més, l’establiment de Salt -el primer de Catalunya fora de la demarcació de Barcelona- comptarà amb un punt de recollida de comades situat a Celrà, a deu minuts amb cotxe de l’Espai Gironès. La instal·lació d’aquests formats a la comarca respon a l’estratègia de transformació en la qual IKEA es troba immersa i que s’ha vist accelerada per la situació actual, en la qual la companyia ha doblat les seves vendes online.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot