Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

EMO, Viver d’Empreses i el Programa Referent d’Ocupació Juvenil s’uneixen i reforcen els serveis als instituts de Salt

L’Espai Municipal d’Ocupació, el Viver d’Empreses i el Programa Referent d’Ocupació Juvenil s’uneixen i reforcen els serveis als instituts de Salt

La programació de les xerrades que s’ofereixen anualment als centres educatius es realitza de manera coordinada entre els serveis que vetllen per la promoció de l’ocupació al municipi.

LAjuntament de Salt, a través de les àrees de Joventut i Promoció Econòmica, han reforçat aquest curs 2020-21 el servei de xerrades informatives als instituts del municipi. Aquestes sessions, que enguany es realitzaran coordinades entre les referents d’ocupació juvenil, l’EMO i el Viver d’Empreses, estan enfocades a conèixer les principals eines per la recerca de feina i, més concretament, es treballaran aspectes com la confecció del currículum o competències per afrontar una entrevista de selecció.

Aquesta coordinació entre tots els agents implicats ha estat possible gràcies a la bona rebuda que fins ara han tingut les sessions desenvolupades directament des del Programa Referent d’Ocupació Juvenil durant els anys 2019 i 2020.

En aquest sentit, durant aquest 2021, tècniques del Programa Referent d’Ocupació Juvenil i l’EMO realitzaran sessions enfocades a la recerca de feina i a oferir els serveis municipals que poden ajudar i acompanyar els joves en el desenvolupament del seu projecte professional.

Les xerrades s’estructuraran en dos mòduls: la confecció del currículum i les principals eines per la recerca de feina i el procés de selecció. Aquestes sessions van orientades a joves que cursen l’últim curs de l’Educació Secundària Obligatòria, programes de formació i inserció laboral, FP Bàsica, cicles i batxillerat, tant als centres educatius de titularitat pública com concertada.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot