Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès lliurarà 1.500 regals

L’Espai Gironès engega una nova campanya amb 1.500 regals directes

Torna de vacances al 100%” s’inicia avui i es podrà participar fins a esgotar existències, amb premi garantit

L’Espai Gironès posa en marxa des d’avui i fins al 25 de setembre (o bé fins que s’esgotin els regals directes) la nova campanya “Torna de vacances al 100%”, amb 1.500 regals que es lliuraran aleatòriament a tots els participants que prèviament hagin presentat un tiquet de compra per un valor mínim de 20 euros, realitzada en algun dels establiments del centre comercial. El tiquet s’ha de presentar al Punt d’Informació, de dilluns a dissabte, de les 10:00 a les 14:00h i de les 16:00h a les 20:00h.

Entre els premis hi ha smartphones Samsung Galaxy A12, consola PS4, tablets Lenovo, ebooks, smartwhatches, i targetes regal de 30 euros de diferents establiments de l’Espai Gironès com Zara, Fnac, Desigual, Mango, Pull&Bear, Douglas, Tezenis, JD Sports, Sprinter, H&M i Zara Home.

Per participar s’ha d’omplir un formulari i un cop facilitades les dades el participant podrà treure una bola del dispensador de premis ubicat en el Punt d’Informació. El guanyador coneixerà al moment el premi que li correspon, que se li entregarà al moment (exceptuant la consola PS4, que s’entregarà de dilluns a divendres a les oficines de gerència, de 9:00h a 14:00h i de 15:30h a 18:30h). Es pot participar una vegada per dia, fins a la data prevista de final de campanya o fins que s’esgotin les existències.

Aquesta campanya s’emmarca en les iniciatives que es duen a terme periòdicament a l’Espai Gironès per retornar als clients la confiança i l’aposta que fan pel centre comercial.

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot