Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Tertúlies de còmic, novel·la gràfica i il·lustració 

Tertúlies de còmic, novel·la gràfica i il·lustració 

El curs 2021-2022 continuarem construint aquest punt de trobada, on comentarem les nostres lectures, compartint allò que ens transmeten des del guió, el dibuix o les emocions. Les Tertúlies es construeixen amb la participació de tothom i amb la filosofia de l’acció comunitària pròpia de l’Ateneu de la Coma Cros. Els interessos de tothom hi tenen cabuda; sigueu benvinguts i benvingudes!

Recomanem contactar-nos per correu electrònic a: info@ateneucomacros.cat i comicsateneusalt@gmail.com per si hi ha canvis.

Històric:

Al llarg del 2020, un grup de persones, de perfils i interessos diversos, van crear, conjuntament, un espai dedicat a compartir lectures i debatre al voltant del còmic, la novel·la gràfica i la il·lustració, tant presencial com virtualment. Durant les trobades es van parlar de temes com la nomenclatura (“còmic”, “novel·la gràfica”, “llibre o àlbum il·lustrat”, “humor gràfic”); la novel·la gràfica i la Història; el gènere del terror i la fantasia; escoles (catalana, espanyola, franco-belga, nord-americana); llibres, còmics i pel·lícules; gènere, autors i autores,…

Les Tertúlies es construeixen amb la participació de tothom que hi forma part i amb la filosofia de l’acció comunitària pròpia de l’Ateneu de la Coma Cros. Per tant, és un espai de creació conjunta on els interessos de tothom hi tenen cabuda!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot