Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès i l’Uni Girona signen un  nou acord de col·laboració 

És la tretzena temporada que el centre comercial suma esforços  amb el club insígnia de l’esport femení gironí 

L’Espai Gironès i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de  col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori.  És la tretzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren,  per estrènyer llaços i sumar esforços.  

L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme a l’Espai Gironès, ha  anat a càrrec del president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, i el gerent de  l’Espai Gironès, Pau Jordà.  

Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès estarà present durant tota  la temporada en la publicitat que es fa a la pista del pavelló de Fontajau de  Girona i a l’equipament del primer equip, tindrà presència a la web així com  a la comunicació institucional del club, a més de disposar de packs  d’entrades per sortejar entre els clients. S’inclou la possibilitat que l’Uni  Girona posi un estand al centre comercial i també que es puguin organitzar  actes conjunts a l’Espai Gironès amb la participació de les jugadores del  primer equip, a més d’altres accions que queden obertes per definir entre  les dues parts i que s’aniran concretant durant la temporada. 

“L’aposta per l’esport, i en especial l’esport femení, sempre ha estat un dels  trets identitaris de l’Espai Gironès i per tant és un orgull i un honor  col·laborar per 13è any consecutiu amb l’Spar Girona, com a club  capdavanter de l’esport femení de les terres gironines”, indica Pau Jordà. 

Per altra banda, Cayetano Pérez s’ha mostrat satisfet que l’Espai Gironès  segueixi un any més amb l’equip. “Estem molt orgulloses del suport d’Espai  Gironès. Sense ells no hauria estat possible el creixement del club. Esperem  continuar molts anys més amb aquesta vinculació”, ha manifestat.  

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la  població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de  Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i  d’altres accions similars, a més de convenis de col·laboració amb diferents  entitats esportives. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de  compromís a llarg termini amb el territori i els seus habitants.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot