Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’aparcament municipal del Parc Hospitalari Martí i Julià Gratis

L’Ajuntament de Salt impulsa la gratuïtat de l’aparcament municipal del Parc Hospitalari Martí i Julià

Té una capacitat per a uns 300 vehicles i les barreres romandran aixecades fins a nou avís

La Policia Local de Salt ja ha posat 384 denúncies per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Salt ha aprovat la gratuïtat de l’aparcament municipal del Parc Hospitalari Martí i Julià que té una capacitat per a uns 300 vehicles. Les barreres romandran aixecades fins a nou avís i aquesta mesura s’uneix a la gratuïtat de la zona blava i, dins també dins l’àmbit de la mobilitat, a la no necessitat de retirar el vehicle quan es fa la neteja dels carrers.

D’altra banda, la Policia Local de Salt continua treballant per fer complir les mesures que inclou l’Estat d’Alarma i que, entre altres, limita la mobilitat per la via pública per fer front al COVID-19. En aquest sentit, des de l’inici de la situació d’excepcionalitat ja s’han posat 384 denúncies a ciutadans que no respectaven les restriccions.

Diàriament hi ha dispositius a diversos punts de la vila per tal de controlar el trànsit rodat i la mobilitat a peu. També es realitzen controls als establiments comercials per tal d’assegurar que només estan oberts els que inclou el reial decret aprovat el 29 de març i que els limita als dels serveis essencials.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot