Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El PSC de Salt recorda a Rufián (ERC) que va votar NO als pressupostos més socials de la història

El PSC de Salt recorda a Rufián (ERC) que va votar «No», al costat del PP i Ciutadans, als pressupostos més socials de la història

L’alcaldable de Salt Joan Martín Puntada avisa que votar independentista a Salt és la garantia perquè creixin «els problemes socials i d’inseguretat» que alimenten el feixisme

El PSC de Salt va recordar a Gabriel Rufián que va votar juntament amb el PP i Ciutadans per tombar Pedro Sánchez. «Els vots d’ERC i del PdeCAT en contra dels pressupostos més socials de la història van ser claus perquè ara anem a unes eleccions», lamenta l’alcaldable de Salt, Joan Martín Puntada. «Rufián i Esquerra Republicana portaran sempre l’estigma d’haver obert la porta a Vox al Congrés, en ser-ne els culpables de la nova convocatòria electoral», van dir els socialistes.

A més, Joan Martín recomana «no escoltar arguments falsos de qui no té vergonya d’aliar-se amb la dreta a les discussions de banderes perquè ens oblidem dels problemes socials i econòmics greus que pateix Salt». Els socialistes recorden que «a Salt encara estem esperant l’IKEA, gràcies a la inoperància d’ERC, i veient com creixen les ocupacions de pisos, gràcies a la incapacitat de la CUP».

El líder del PSC a Salt afirma que «embolicats amb l’estelada, Jordi Viñas, Rufián i la majoria dels republicans s’han oblidat de crear riquesa i no han sabut lluitar contra la pobresa», lamenta. En aquest sentit, Joan Martín Puntada avisa que en el cas de Salt «votar qualsevol opció independentista és una garantia perquè creixin els problemes socials i de seguretat, que són el caldo de cultiu ideal per al feixisme».

Els socialistes asseguren que «crear les condicions ideals perquè creixi el feixisme no és lluitar contra el feixisme». «ERC, més que un mur contra el feixisme, és el pinso que alimenta l’ultradreta i votar-los és donar ales a Vox», sentencia.

PSC Salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot