Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Candidatures d’Esquerra Republicana a Salt

La candidatura d’Esquerra Republicana a Salt incorpora persones del món cultural, esportiu i associatiu i consolida l’equip d’aquesta legislatura

El candidat a l’alcaldia, Jordi Viñas, afirma que aquesta és una llista “guanyadora” i que configura “un equip capaç de liderar els pròxims 4 anys”.

El candidat a l’alcaldia per Esquerra, Jordi Viñas, ha destacat durant l’acte de presentació de la llista celebrat al Museu de l’Aigua, que aquesta és una llista “guanyadora” i que configura “un equip capaç de liderar els reptes que té la ciutat durant els pròxims 4 anys”.

La candidatura d’Esquerra Republicana a Salt incorpora a noves persones del món cultural esportiu i associatiu de la ciutat, i consolida l’equip d’aquesta legislatura amb regidors com l’Alex Barceló, Isabel Alberch, Toni Vidal i Fermí Cunill. Una combinació que permet afrontar aquestes eleccions municipals amb un equip humà renovat amb perfils molt diferents per assumir els reptes que la ciutat té per endavant durant els pròxims 4 anys.

“Som una candidatura forta i amb gent molt preparada per governar els pròxims 4 anys i consolidar els projectes que hem desencallat aquesta legislatura després d’assolir una estabilitat financera i social a la ciutat”, ha afegit el candidat republicà.

La número 2 de la llista serà així l’actual regidora de Salut i Gent Gran, Isabel Alberch i l’Alex Barceló, actual regidor d’Entorn Urbà i Dinamització econòmica serà el número 3. S’incorporen a la candidatura la Núria Heras (4) i la Cristina (6) Alarcon vinculades al teixit associatiu i cultural, acompanyades pels regidors Toni Vidal, que és el 5, i Min Cunill, que és el número 7.

S’han sumat a la candidatura, a més, persones vinculades a la vida social de Salt com la mestra, i exdirectora de l’escola La Farga, Gemma Boix, el coordinador del club Bàsquet Salt, Francesc Reixach, la membre de Marrecs Tània Ribas, o la presidenta de l’Associació de Veïns de Barri Centre, Maria Rosa Frigolé.

El Jovent Republicà està representat per en Sergi Quiñones, que és el número 9 de la llista. La candidatura també incorpora en Marc Morales, en el número 15.

“Ara podem mirar el futur amb optimisme amb el desenvolupament del sector sud a tocar i amb un pla d’inversions molt ambiciós per millorar els nostres carrers, places i equipaments. Però per fer-ho possible cal un govern fort, amb experiència i amb la il·lusió de la gent que m’acompanya a la candidatura”, ha afegit Jordi Viñas.

La llista d’Esquerra Salt la tanquen dues persones de gran pes al municipi com són la Carme Bover, vídua de l’exalcalde Salvador Sunyer i el primer director de l’Institut Salvador Espriu, Carles Barceló.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot