Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Flaires de Nadal al Mas Masó

La darrera setmana abans de l’inici de les vacances de Nadal ha estat farcida d’activitats nadalenques. Durant els dies previs al Nadal cada curs ha preparat un poema, la cançó pel concert, ha decorat la classe, ha fet una postal o un regal per als pares,…, s’apropen els Flaires de Nadal!

El dimecres al matí ens han visitat el patge reial i ha omplert de màgia tota l’escola. El patge ha rebut els alumnes de cada classe, ha parlat amb ells i ha recollit les seves cartes i desitjos de Nadal pel nou any 2017.

El concert ha estat alegre i emotiu a la vegada. L’alegria del moment ha estat present entre els alumnes, mestres i famílies.

A l’hora del pati totes les aules han trobat una sorpresa a dins la classe: els pares i mares de l’AMPA ens han portat pa amb xocolata i begudes per esmorzar!

El dijous al matí hem fet cagar el tió a infantil, cicle inicial i cicle mitjà i, a cicle superior, hem fet l’amic invisible. Els tions han rebut molts de cops i han cagat molt i molt. Després del pati tota l’escola s’ha reunit al gimnàs per fer la 2a part de la Festa de Nadal.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot