Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Demà es sortegen els 23 pisos de lloguer del "bloc de Salt"

Més de 300 famílies s’han interessat pels habitatges que la Sareb va cedir a la Generalitat per al lloguer social

L’alta demanda empeny el municipi a demanar gestionar més pisos buits d’entitats

  • El bloc del carrer Doctor Castany de Salt, en una imatge del 2013, quan la PAH va reivindicar la seva ocupació per part de famílies que havien perdut l’habitatge Foto: MANEL LLADÓ.

Un total de 326 persones han presentat sol·licituds per accedir a un dels 23 habitatges del bloc del carrer Doctor Castany de Salt, que la Sareb va cedir al maig a la Generalitat durant sis anys perquè es destini al lloguer social. Però només 163 de les instàncies, en principi, aspiraran demà al matí a un dels habitatges en el sorteig que faran a l’aula magna de l’edifici de l’Euses (11 h).

El consistori saltenc va recollir les sol·licituds i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya les ha destriat perquè complissin els criteris. 34 han quedat en reserva, i les 129 restants, excloses perquè no s’ajustaven als criteris de l’oferta, ja que per exemple s’exigien tres anys d’empadronament al municipi. Els aspirants han quedat distribuïts per nivell de renda en tres blocs: el primer, amb les famílies amb ingressos inferiors a 8.000 euros anuals; un segon, fins a 15.000 euros, i el tercer, per a unitats de convivència amb rendes salarials de més de 15.000 euros.

http://www.elpuntavui.cat/territori/article/10-administracions/1015288-dema-sortegen-els-23-pisos-de-lloguer-d-el-bloc-de-salt.html[+] Llegir més

FONT: El Punt Avui

Latest Posts

spot_img

un xic de tot