Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

SMOKING STONES

DS 9 OCTUBRE | 21:30 H

SMOKING STONES

+TRIWE
Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €

SMOKING STONES

Després de més de 25 anys d’èxits, el grup es troba en el millor moment de la seva carrera. L’èxit del seu concert està garantit. El seu repertori repassa tots els grans èxits de The Rolling Stones i tothom que ha pogut gaudir-los en directe queda impressionat. És molt més que un homenatge musical a la banda, és la voluntat de fer sentir al públic que els Rolling segueixen sent el millor grup del món, i ho transmeten a la perfecció.
No perdis l’ocasió de gaudir de la música i veus d’aquests veritables clons de la banda britànica! Una nit de festa amb el millor rock’n’roll que segur que serà mítica, com tots els concerts de la banda!

TRIWE

Triwe és una banda de Rock-Pop en castellà nascuda a Catalunya en l’any 2019. La banda està formada pel vocalista Fernando Poblete, el guitarrista Encito Poblete, el baixista Jandro López i la bateria Ale López. Estrenen el seu primer sencill, “No t’ho callis”, el desembre del 2019 per a l’obra teatral contra el Buylling del mateix nom, convertint-se en un himne en la localitat.

Més tard, pel juliol del mateix any, presenten en Nova Ràdio Lloret el seu primer EP, “Tremaux”, el qual els faria entrar en el programa de suport a la creació 2021 de Cases de la Música.

Actualment es troben treballant en el seu primer àlbum d’estudi.

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
És obligatori assistir amb mascareta.
Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.
En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.
Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.
Recomanem fer els pagaments amb targeta.

L’entrada SMOKING STONES ha aparegut primer a Sala La Mirona de Salt (Girona).

Latest Posts

spot_img

un xic de tot