Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El nostre viatge cap a un estiu sense mosquits

Una lluita constant amb els mosquits

Imagineu-vos un vespre d’estiu, durant la Festa Major de Salt, la terrassa de casa plena de rialles i xerrades, el perfum de la barbacoa a l’aire. Tot és perfecte fins que… Sents un tic a la cama. Ho ignores, però torna. Un altre cop, i un altre. Les mosquites han vingut a la festa.

Parlo de mosquites i no mosquits, pq a casa només veig “Tigres” i aquesta espècie només piquen les mosquites, s’alimenten de sang. Els mascles curiosament s’alimenten de pol·len. Capritxos de la naturalesa.

Aquesta era la història de cada estiu a casa nostra. Dins i fora de casa. Les mosquites no només picaven les meves filles, les devoraven. Les pobres havien de lluitar contra erupcions i picors insuportables cada nit. No hi havia res pitjor que veure-les patir.

Una Solució a mitges

Vam provar de tot. Mosquiteres a totes les finestres, insecticides, braçalets, espelmes… però res semblava funcionar del tot. La nostra casa té una gran terrassa a la que accedim freqüentment, i aquesta obertura constant feia impossible mantenir aquests intrusos a ratlla. Cada dia i nit era un nou atac de mosquits.

Un canvi de joc amb Fora Plagues

Però un dia, tot va canviar. Vaig parlar amb la gent de ForaPlagues, una empresa familiar de Salt que es dedica al control de plagues. Em van explicar i ensenyar una màquina atrapa mosquits que funcionava sense productes químics. Era fàcil d’utilitzar, només havíem de posar-la cada nit.

Decidit, vaig fer la compra. Des d’aquell dia, durant la temporada d’estiu, cada vespre posem l’insectívor sense químics i el matí següent, les nenes es desperten lliures de picades. Els mosquits eren, finalment, cosa del passat.

Un estiu lliure de mosquits gràcies a INSECTÍVOR de FORAPLAGUES

Amb l’arribada de l’estiu i les pluges de juny, els mosquits estan més presents i actius que mai. Però a casa nostra, l’estiu ja no és sinònim de mosquits gràcies a INSECTÍVOR de Fora Plagues.

I ara tenim una gran notícia per a tots vosaltres: Fora Plagues té una OFERTA especial per a l’INSECTÍVOR SENSE QUÍMICS. Mireu el seu Instagram!

No deixeu que els mosquits us amarguin les vacances i les nits d’estiu. Contacteu amb Fora Plagues, demaneu més informació sense compromís i deixeu de preocupar-vos per les picades.

Sigues com nosaltres, recupera el teu estiu, i fes de les mosquites simplement una història.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot