Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt ajuda a tramitar més de 100 beques cada curs

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt ajuda a tramitar més de 100 beques cada curs

L’assessorament s’ofereix des del Servei d’Orientació Acadèmic del Punt d’Informació Juvenil de l’Estació Jove i va adreçat a les beques d’estudis postobligatoris

Aquest acompanyament es va posar en marxa fa 10 anys i el curs 2020-21 va atendre 150 joves

Aquesta mes d’agost l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt ha tornat a engegar el servei per ajudar a tramitar les beques per a estudis postobligatoris a tots aquells joves que ho sol·licitin. Es tracta d’una iniciativa que es va impulsar fa deu anys i que cada curs atén més de 100 joves. Sense anar més lluny aquest darrer curs 2020-21, 150 estudiants van utilitzar el servei.

L’acompanyament es duu a terme des del Servei d’Orientació Acadèmic del Punt d’Informació Juvenil de l’Estació Jove de Salt i el servei que es va posar en marxa el 16 d’agost s’allargarà fins al 30 de setembre (per a les beques no universitàries) i fins al 14 d’octubre (per a les beques universitàries). L’assessorament es fa online i també hi ha la possibilitat de fer-lo presencial, cada tarda de dilluns a divendres, i demanant cita prèvia al telèfon 662 533 837.

Recentment, i per segon any consecutiu, s’ha celebrat a l’Estació Jove una xerrada per reforçar aquest acompanyament amb l’objectiu d’informar els interessats sobre com tramitar les beques per a estudis postobligatoris no universitaris, per a estudis universitaris i beques per al suport educatiu.

El curs 2020-21 el 75% de les beques tramitades des del servei van ser per a estudis de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i el 25% per a estudiants de cicles formatius de grau superior, universitat i altres estudis com programes de formació inicial, estudis d’idiomes o màsters. També s’ha acompanyat a tramitar beques Equitat de l’Agència de Gestió i Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot