Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’alcalde de Salt visita els Casals d’Estiu Municipals

Uns 280 infants hi participen aquest any

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha visitat aquest matí el Casal Municipal de Lleure i L’Esportiu Ter-aventura en els que participen aquests estiu 91 i 191 infants, respectivament. Els Casals estan organitzats per l’àrea de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Salt i gestionats per l’empresa Tot Oci S.L.

L’oferta de casals municipals ha recuperat aquest any el servei de tarda fins les 17h i incorpora per primera vegada el servei d’acollida matinal de 8 a 9h, des del 26 de juny fins al 8 de setembre.

 El Casal de Lleure es centra en jocs, activitats pre-esportives, tallers, psicomotricitat, cançons, danses i ritmes, gimcanes (Activitat Central), l’hora del conte a la Biblioteca, piscina, i sortides per l’entorn… Tot articulat a partir d’un centre d’interès: “Capità Green al rescat”

El casal esportiu TER-AVENTURA és una activitat de caràcter poliesportiu i recreatiu adreçada a nens i nenes i nois i noies  nascuts entre els anys 2003 i 2010. Les activitats proposades i programades, així com la seva intensitat estan especialment pensades i adaptades a les diferents franges d’edat. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot