Uns 280 infants hi participen aquest any

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha visitat aquest matí el Casal Municipal de Lleure i L’Esportiu Ter-aventura en els que participen aquests estiu 91 i 191 infants, respectivament. Els Casals estan organitzats per l’àrea de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Salt i gestionats per l’empresa Tot Oci S.L.

L’oferta de casals municipals ha recuperat aquest any el servei de tarda fins les 17h i incorpora per primera vegada el servei d’acollida matinal de 8 a 9h, des del 26 de juny fins al 8 de setembre.

 El Casal de Lleure es centra en jocs, activitats pre-esportives, tallers, psicomotricitat, cançons, danses i ritmes, gimcanes (Activitat Central), l’hora del conte a la Biblioteca, piscina, i sortides per l’entorn… Tot articulat a partir d’un centre d’interès: “Capità Green al rescat”

El casal esportiu TER-AVENTURA és una activitat de caràcter poliesportiu i recreatiu adreçada a nens i nenes i nois i noies  nascuts entre els anys 2003 i 2010. Les activitats proposades i programades, així com la seva intensitat estan especialment pensades i adaptades a les diferents franges d’edat. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí