Dilluns, octubre 2, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Un Prego sense llums

En Delfi Geli, pregoner de la Festa Major, Saltenc i President del Girona FC, no va poder fer el seu discurs a l’hora. 

Aquest any semblava que el prego anava a bon ritme d’agenda: 65é Aniversari Feliç d’en Grau i la Eulàlia, el ritme de les batucades a l’hora…  Però a tocar les 21h amb la plaça plena, l’ajuntament i una part de Salt va patir una averia de llum a causa d’un error de la companyia elèctrica. Fet que va fer retardar el prego quasi una hora.
Durant aquest temps d’espera, totsalt, enmig del remoreig de la multitud – sobre les 21.10h – va rebre un tweet : on ens preguntaven si sabíem q passava a salt, perquè no hi havia llum.
Però no va ser fins les 21.30, que en Toni Vidal, regidor de l’ajuntament de salt amb l’altaveu en mà d’un cotxe de la policia local va avisar als assistents dels fets.  Creiem que tard, perquè tot i que l’ajuntament 10 minuts abans ho va avisar per twitter i nosaltres Repiulat per fer més extensiu el missatge… molts dels assistents encara veuen l’ocellet blau de twiter com una espècie molt exòtica.
Molts saltenc i saltenques es van començar a desesperar i sota la llum del enllumenat de la plaça Lluís companys i amb les panxes buides van marxar cap a sopar.
En tot moment la espera va estar acompanyada del bon ritme de la Banda d’en Pere Botero.
“Desesperats” i a prop de les 22h , l’alcalde de Salt, Jordi Viñas i el pregoner Delfí Geli van baixar a peu de carrer i des d’un cotxe de la policia local de Salt van començar el pregó sense tenir més temps que demanar disculpes per l’error. Un pregó curiós que va ser interromput, pels riures i el xisclet dels assistents  “…es va fer la llum!”.
Així que amb la llum de nou a l’ajuntament van pujar al balcó i per fi vam sentir el pregó d’en Delfí Geli, pregoner de la Festa Major 2017, Saltenc i President del Girona FC.
En ocasions esperar es positiu… Ahir aquest joc d’una hora d’espera va fer entrar la fosca nit i va beneficiar l’ambient de llum blau de la façana de l’ajuntament de Salt i l’espectacular exhibició de dansa piromusical dels Diables d’en Pere Botero.
TotSalt.cat

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot